Замјеник министра безбједности БиХ Мијо Крешић разговарао с градоначелником др Домићем


17.6.2015. Мијо Крешић, замјеник министра безбједности БиХ у Савјету министара Босне и Херцеговине посјетио је данас Брчко дистрикт БиХ и састао се с градоначелником др Антом Домићем. На пријему у Градској вијећници разговарано је о безбједносној ситуацији с освртом на посљедње догађаје у Босни и Херцеговини.


Image for news

С тим у вези истакнута је опредијељеност Министарства безбједности и Брчко дистрикта БиХ за заједничко дјеловање у правцу рјешавања безбједносних изазова и проблема с којима се сусрећу.
Крешић се интересовао за тренутне активности и рад Службе за послове са странцима – Теренскa канцеларијa Брчко, Министарства безбједности БиХ, а градоначелник Домић такође је информисао о току радова на згради Полиције гдје ће бити смјештене институције које припадају Министарству безбједности БиХ, поред осталих и Служба за странце.
Том приликом градоначелник Домић захвалио је госп. Крешићу на личној и институционалној подршци те је истакнута обострана жеља за наставком досадашње, изузетно конструктивне, сарадње.

DSC_0566