Posjeta ambasadora Pakistana

15.5.2015. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Pakistana u Bosni i Hercegovini gospodina MuhammedaYousufa, koji mu je poželio mnogo uspjeha i sreće u daljnjem radu.




Image for news

2015-05-15-Ambasador_Pakistana_u_posjeti_Brckom-2

"U prijateljskom ambijentu razgovarali smo o uspostavljanju bolje privredne saradnje u budućnosti u oblastima trgovine, turizma i investicija između BiH i Brčko distrikt BiH sa Pakistanom na obostrano zadovoljstvo. Pritom smo zaključili da i nakon prvog susreta nastavimo s tim razgovorima, a uvjeren sam da će ideje koje već postoje s vremenom biti konkretizirane", izjavio je gradonačelnik Domić dodajući da je počašćen današnjom posjetom ambasadora.

Njegova ekselencija gospodin Muhammed Yousuf također je zahvalio gradonačelniku na izdvojenom vremenu te ocijenio da su dosadašnji politički odnosi dviju zemalja izuzetno dobri, uz potrebu za daljnjim unapređenjem trgovinskih odnosa.

Na prijemu u Gradskoj vijećnici prisustvovao je i predstavnik Privredne komore Brčko distrikta BiH Nenad Vuković i savjetnica gradonačelnika Delfa Dejanović.

2015-05-15-Ambasador_Pakistana_u_posjeti_Brckom-3

2015-05-15-Ambasador_Pakistana_u_posjeti_Brckom-4

2015-05-15-Ambasador_Pakistana_u_posjeti_Brckom-5