Održan tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

31.12.2021. U organizaciji Vlade i Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine sinoć je održan tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija koji rade i djeluju na području Distrikta. Prijem su po prvi put upriličili zajedno gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić i predsjednik Skupštine Siniša Milić.

Image for news

Gradonačelnik Kadrić iskazao je zadovoljstvo saradnjom vlade i medija u vidu kvalitetnog i objektivnog izvještavanja brčanske javnosti te je istakao da će se dalje raditi na jačanju veze i povjerenja između institucija i medija.

„Imamo prilično izazovnu godinu iza sebe, u kojoj su Vlada i Skupština uspjele sve izazove prevazići. Ostvaren je značajan napredak u vidu realizacije konkretnih projekata i aktivnosti koji se mogu prepoznati u našoj zajednici. Ovo je bila dobra prilika da potvrdimo da smo imali vrlo dobru i korektnu saradnju, da se autentično prenesu sve važne informacije koje su neophodne da se spoznaju u javnosti i da novinari u Brčkom imaju naše puno poštovanje“, kazao je Kadrić, te su prisutnim predstavnicima medija uručeni simbolični pokloni.