Најављен концерт Мирзе Селимовића и Фатмира Сулејманија

10.8.2016. Вечерас ће у оквиру манифестације Савски цвијет бити одржан концерт Фатмира Сулејманија и Мирзе Селимовића.
Концерт су у Градској вијећници најавили шеф Одјељења за привредни развој, спорт и културу Дамир Булчевић и Фатмир Сулејмани, звијезда вечерашњег концерта.


Image for news
„Овом приликом Одјељење за привредни развој, спорт и културу жели посебно истаћи сутрашњи догађај – концерт младе звијезде Фатмира Сулејманија, нашег Брчака, који је за нас побједник такмичења Звезде Гранда. Пратили смо га, навијали за њега и он је за нас побједник. Желим позвати све грађане Брчко дистрикта БиХ да присуствују овом догађају и сматрам да ће то бити круна Савског цвијета 2016”, казао је Дамир Булчевић, шеф Одјељења за привредни развој, спорт и културу.

„Генерално, моја очекивања су велика јер сам разбио све предрасуде о људима који у свом граду немају подршку и народа и челних људи. Ја морам да се захвалим Влади Брчко дистрикта БиХ на подршци, како током такмичења тако и прије и послије њега. Круна свега је концерт. Сигуран сам да ће бити спектакл сутра. Желим да вас све поздравим у име мог колеге Мирзе Селимовића који ће се заједно са мном појавити сутра на тргу. Сретан је и једва чека да се појави пред брчанском публиком. Ја му преносим утиске и након изласка његових нових пјесама и сигуран сам да ће то бити добра вече”, казао је Фатмир Сулејмани.