EU Program za oporavak od poplava – Javni poziv za komercijalne proizvođače konzumnih jaja

8.6.2015. UNDP poziva sva fizička lica iz Brčko distrikta BiH koja su pretrpjela materijalnu štetu u poplavama iz maja 2014. godine da podnesu prijavu za učešće u aktivnostima projekta EU Program za oporavak od poplava za učešće u sanaciji i obnovi  komercijalne poljoprivredne proizvodnje konzumnih jaja kroz EU program za oporavak od poplava.

Image for news
Prijaviti se mogu fizička lica koja su se bavila ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom te koja žive na području Brčko distrikta BiH.
 
Smjernice za prijavu i potrebna prateća dokumentacija:
 
Sva zainteresirana fizička lica koja žive na području Brčko distrikta BiH mogu preuzeti odgovarajuće obrasce za prijavu u zgradi Vlade Brčko distrikta BiH ili s web-stranice http://www.ba.undp.org.
 
Fizička lica koja ispunjavaju uslove navedene u smjernicama za podnošenje prijave pozivaju se da dostave prijave, uključujući i svu potrebnu prateću dokumentaciju najkasnije do 22. juna 2015. godine do 14.00 sati. Sve prijave slati na registry.ba@undp.org ili dostaviti direktno u UNDP Ured:
 
Brčko, Bulevar mira br. 1 (zgrada Vlade Brčko distrikta BiH).
 
Prijave koje se dostavljaju direktno moraju biti predate u zatvorenoj koverti naslovljenoj na „EU Program obnove od poplava – Javni poziv za komercijalne proizvođače konzumnih jaja“.
 
Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tokom perioda podnošenja prijava podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi na broj faksa +387 33 / 552-330 ili e-mail registry.ba@undp.org.
Obrasci s nepotpunim podacima bit će odbijeni (označeni nulom (0), ako podaci nisu navedeni).
Prijave koje ne sadrže potrebnu prateću dokumentaciju neće se razmatrati.
 
Pored obrasca za prijavu, fizička lica koja se prijavljuju za učešće trebaju dostaviti dodatnu prateću dokumentaciju navedenu u smjernicama za podnošenje prijave.
Više informacija pogledajte na linku ispod,