Članovi grupe Miligram pozvali građane Brčkog na večerašnji koncert

7.3.2017. Grupa Miligram nastupit će večeras od 21.00 sat na brčanskom Trgu mladih, u okviru obilježavanja 17. godišnjice Brčko distrikta BiH. Tim povodom u Gradskoj vijećnici održana je konferencija za medije, na kojoj su se novinarima obratili gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić, te članovi grupe Miligram Aleksandar Milić Mili i Alen Ademović.

Image for news

„Jako nam je drago da je distrikt Brčko odabrao našu grupu i što imamo priliku da uveličamo vaš dan zajedno sa stanovnicima Brčkog. Vrijeme nas ne služi, ali ćemo se pokušati pokazati u najboljem svjetlu, da pobijedimo ove oblake i sivilo i da se večeras svi zajedno fantastično provedemo“, rekao je Aleksandar Milić Mili.
 
Alen Ademović pozvao je sve građane Brčkog da dođu večeras na Trg mladih jer, kako je istakao, „ova grupa uvijek daje sve od sebe, svoj maksimum“.
 
„Ono što je ovu grupu preporučilo da uljepša naš praznik njihovim koncertom jesu njihove pjesme i činjenica da su jedna od najpopularnijih grupa na prostoru bivše Jugoslavije“, istakao je gradonačelnik Siniša Milić.