Čelnici Vlade iskazali podršku Fatmiru Sulejmaniju na prijemu u Gradskoj vijećnici

4.7.2016. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić i zamjenik gradonačelnika Esed Kadrić ugostili su danas u prostorijama Gradske vijećnice Brčaka Fatmira Sulejmanija koji se plasirao u superfinale showa „Zvijezde Granda“ gdje će nastupati 13. jula uz prenos uživo u Zetri.

Image for news
„Mnogi mi kažu da sam najbolji ambasador grada jer zaista potenciram Brčko i nastojim da se na svaki mogući način i na svakom prostoru spominje Brčko i jako mi je drago zbog toga. Trudim se da radim ono što najbolje znam, a pokazali su se i dobri rezultati“, izjavio je Fatmir novinarima nakon prijema u Vijećnici.

Ovim putem je pozvao sve sugrađane i zainteresovane da glasaju za njega u superfinalu te izrazio nadu da će finalno takmičenje ispuniti njegova očekivanja i zahvalio svima na ukazanoj podršci.

Gradonačelnik Domić čestitao je Fatmiru na uspjehu ističući da je i ranije imao priliku da gleda njegove nastupe na festivalu „Dječija mašta može svašta“, da ga pamti kao pobjednika showa „Prvi glas sevdaha Bosne i Hercegovine“, kao i da ga je slušao na drugim događajima u kojima je sudjelovao na prostoru Brčko distrikta BiH.

2016-07-04-Posjeta_Fatmir_Sulejmani-2

„Uistinu moram konstatovati da je Brčko distrikt BiH sredina iz koje potiču vrhunski ljudi, a jedan od njih je i gospodin Sulejmani koji će 13. jula uz našu veliku podršku i osvojiti finale što će itekako doprinijeti njegovoj karijeri. S druge strane, nas kao Brčko distrikt BiH promovisat će kao jednu multietničku sredinu u kojoj se rađaju, žive i rade vrijedni talentovani i izvrsni ljudi. Kao gradonačelnik Distrikta pozivam sve naše sumještane i ljude koji vole dobru muziku da se 13. jula u 21.00 sat uključe u direktan televizijski program i na takav način podrže Fatmira kako bi i on dostigao svoj cilj u ovoj fazi svoje karijere“, poručio je gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić.

Ovaj talentovani mladić je zahvalio čelnicima Vlade Distrikta na prijemu te istakao da je jako ponosan što je na takav način predstavio svoj grad, ali i sebe te iskazao uvjerenje da će istim tempom nastaviti i u budućnosti.