Započeta 85. vanredna sjednica

27.12.2019. Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na današnjoj 85. vanrednoj sjednici usvojila je pet tačaka dnevnog reda koje se odnose na angažovanje osoba za obavljanje posebnih poslova u više odjeljenja.

Image for news

Usvojen je Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Odjeljenju za javni registar za angažovanje 22 izvršioca za obavljanje posebnih poslova, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za angažovanje šest izvršilaca za obavljanje posebnih poslova u Uredu za upravljanje javnom imovinom, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Odjeljenju za obrazovanje za angažovanje 18 izvršilaca za obavljanje posebnih poslova, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Odjeljenju za privredni razvoj, sport i kulturu za angažovanje pet izvršilaca za obavljanje posebnih poslova i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Odjeljenju za javne poslove za angažovanje dva izvršioca za obavljanje posebnih poslova. 

Nastavak 85. vanredne sjednice održat će se u ponedjeljak, 30. decembra, s početkom u 8.00 sati, a nakon toga održat će se i prvi nastavak 73. redovne sjednice.